achtergrond afbeelding Geldt.nl
´Samenwerken is het sleutelwoord in een veranderende consumentenmarkt´.
Ondernemers slaan handen ineen op geldt.nl.

Zelfstandige ondernemers werken samen t.b.v. consumentenvertrouwen

Het straatbeeld in Nederland is veranderd. In de binnensteden vind je op de A locaties vrijwel overal dezelfde winkelketens. Er is amper betaalbare winkelruimte voor de kleine zelfstandige ondernemer. Voeg daarbij de vele webwinkels die de laatste jaren zijn ontstaan en het moge duidelijk zijn dat veel kleinere ondernemers het in deze tijd heel zwaar hebben.

Terwijl Nederland in de nasleep van de crisis nog steeds de hand behoorlijk op de knip houdt, proberen ondernemers het consumentenvertrouwen terug te winnen. 

Geldt.nl biedt deze ondernemers een mogelijkheid om gezamenlijk de consument iets te bieden. Geen kostbare spaarsystemen, geen dure reclamecampagnes, maar als ondernemers gezamenlijk de consument voordeel bieden, dát is het idee. En omdat 'de kracht van de massa' hier ook geldt, is het belangrijk dat veel ondernemers in de volle breedte aanhaken. Hoe groter de keuze voor de consument, hoe interessanter het wordt voor ondernemer én consument.

Drentse kleine ondernemer komt met offensief
Hilversum - 21 mei 2014
Webshops en grote winkelketens als Blokker, Hema en Scapino: kleine winkeliers hebben er heel veel last van.
En daar komt de crisis ook nog eens bij.

In Drenthe zijn ze het zat: negentig zelfstandige winkeliers hebben een klantenkaart uitgegeven waarmee kortingen worden gegeven. NOS Radio1 Verslaggever Jeroen Schutijser reisde naar Emmen om de pas hoogstpersoonlijk te testen.

Geldt.nl

Handelsstraat 9
7917 RC Geesbrug
Telefoon: 06-54327997
E-mail: info@geldt.nl
KvK: 61506494

Ondernemersvoordeel

Geldt.nl biedt zelfstandige ondernemers nieuwe kansen op de consumentenmarkt.

Consumentenkorting

Geldt.nl is een platform van zelfstandige ondernemers die consumenten voordeel biedt.